Rólunk

Szereted a vintage és a retró stílust? Akkor jó helyen jársz!

Célunk, hogy olyan posztereket készítsünk Neked, amelyek vintage, illetve retró stílussal bolondítják meg a belső teret, legyen az egy hálószoba, vagy akár egy konyha.

A poszterek egyedi grafikával készülnek, valamint eredeti 18. század végi, 19 század eleji szabadalmi iratok alapján. Ragaszkodunk a magas minőséghez, ezért minőségi papírt és nyomdai gépeket használunk posztereink előállítása során. A csomagoláshoz erős falú okmányhengert használnunk, valamint plusz külső papírcsomagolást.

Kizárólag futárral küldjük a vintage, valamint retró posztereket az otthonodba, vagy a munkahelyedre, ahogy Neked megfelel. A szállítás állapotáról folyamatosan küldi a futárcég az információt.

Bármilyen problémád adódik a szállítással, csomagolással, vagy a poszter minőségével kapcsolatban, azonnal írj nekünk a paf[kukac]poszterafalon[pont]hu e-mail címre, mi pedig megtesszük a szükséges intézkedéseket.

Megköszönünk minden észrevételt, mert Veled együtt tudjuk fejleszteni a szolgáltatásunkat. A hasznos és kivitelezhető javaslatokat meglepetés poszterrel díjazzuk!

Ha van egy poszter elképzelésed, de nem találod a webáruházban, vagy más méretben szeretnéd a kiválasztott posztert? Írj nekünk a paf[kukac]poszterafalon[pont]hu e-mail címre!

Köszönöjük, hogy velünk tartasz. Kellemes böngészést (és vásárlást) kívánunk az elkészült vintage és retró poszereink között.

Poszterafalon.hu csapata